paste de casa si bruschete cu Nicu Rogoz

By noiembrie 6, 2012cine gateste azi?

La ultimul eveniment de gatit, a fost si Nicu Rogoz. El este un ardelean pasionat de teatru de improvizatie si tamplarie, antreprenor in zona de comunicare online care bineinteles m-a cucerit vorbindu-mi despre placinta ardeleneasca. Intr-o zi o sa il conving sa ne arate cum se face insa pana atunci mi-a propus niste paste si bruschete:

Nicu mi-a spus ca reteta asta e, una dintre cele mai simple si gustoase rete de paste. Nu ai nevoie decat de o cratita, o sursa de caldura, paste, sare, o sursa de grasime (ulei de masline, de seminte sau unt) si bineinteles usturoi si ardei iute. Surpriza o sa fie cum facem pastele … 🙂

Pentru asta ne vom vedea MIERCURI 14 noiembrie la Studio Kuxa si vom gati.

Cand, unde si ce facem acolo?

MIERCURI 14 noiembrie 2012 ne vedem la ora 19:00 la Studiourile Kuxa (str. Putul lui Zamfir 36). Acolo avem la dispozitie 4 bucatarii moderne.

Ne intalnim, ne cunoastem, in timp ce degustam vinuri de la vinibuoni. Apoi primim de la Nicu instructiunile despre gatit, ne punem sorturile de bucatari, ne alegem roluri, poate bucatrul sef sau doar cel care presara sarea si in 60 minute mancarea este in farfurii! Apoi mancam, degustam din nou un pahar de vin, punem in masina de spalat vasele si incheiem ziua 🙂

Cum ma inscriu si cat costa?

Participarea costa 75 lei / persoana (include tot ce bem si mancam, ingrediente, spatiul, curatenia finala, retetele secrete etc)

  • la aceasta evadare avem 15 locuri
  • daca te inscrii si platesti pana vineri 9 noiembrie, te costa doar 60 lei
  • data limita de inscriere/plata este marti 12 noiembrie
  • utilizeaza linkul de mai jos pentru inscriere si pentru a primii detaliile de plata

DA, VREAU SA VIN

Organizator: Andrei Tudose

*** Daca din diverse motive (foarte putin probabile) evenimentul se anuleaza, banii vor fi returnati 100% inapoi.

*** Plata se considera definitiva (in cazul in care evenimentul are loc) iar daca tu nu mai poti veni, vei primi banii inapoi numai daca se hotaraste cineva sa vina in locul tau.