Nu puteai niciodata sa fi facut mai bine decat ai facut deja!

By martie 5, 2018Blog, Ganduri

Este asta spatiul in care traiesti sau „stii tu” ca puteai sa faci mai bine?

Din pacate eu am trait multa vreme in spatiul in care dupa ce faceam ceva, daca nu iesea la standardele agreate de mine si de reprezentantii bulei in care traiesc, ma simteam dezamagit, lipsit de putere … si credeam ca este normal, ca asta este calea spre evolutie.

DAR NU ESTE ASA

Cum sa speri sa evoluezi cand de fiecare data cand GRESESTI (o sa discutam dupa aceea si despre acest termen) te oftici fiindca „stiai” ca puteai sa fi facut mai bine, ca data trecuta nu ai gresit dar ca acum la naiba uite ca s-a intamplat si e de cacat …

Cum sa speri sa evoluezi intr-asa un spatiu?! Cum sa speri sa o sa ai energia sa mergi mai deperte cand iti dai singur la gioale constant si sistematic. Poate pe unii ii motiveaza sa se autobiciuiasca insa cred ca ori sunt exceptii ori au o problema de care inca nu si-au dat seama.

Asa-i ca ar fi mai bine daca STII ca de fiecare data FACI CAT POTI TU DE BINE si asa si iese! Asa-i ca e mai usor si mai productiv ca dupa ce masori cum ai facut ceva, constientizezi ca de fapt ai facut tot ce ai putut tu sa faci, nici mai mult nici mai putin! Cum ar fi sa te iubesti dupa fiecare actiune pe care o faci si daca nu iese asa cum ti-ai fi dorit, sa te bati pe umar si sa iti spui cum imi spun eu: Andrei sunt cu tine forever! Nu te las singur. Stai acolo cu ce simti si vedem impreuna ce facem mai departe!

Cum ar fi fost sa iti fi spus parintii tai asta? Sa fie acceptarea ta ca om, sursa ta de putere. Oau … SF

Am spus ca o sa revin la cuvantul GRESEALA, da, greseala este ceva ce cade greu, este ca o vina pe care o porti pana ce o indrepti sau faci in sfarsit corect. Dar Greseala este de fapt ceva ce s-a intamplat, ceva ce nu mai poti sa schimbi, este un sentimet de cacat pe care multi dintre noi l-am carat ai de zile in suflet.

Pentru mine greseala este doar o actiune pe care am facut-o si pe care o pot face acum diferit. Fiecare pas pe care il fac este relationat la pasul anterior si merge in directia intentiei mele.

Mi-a luat multi ani sa scap de vina si greseala si acum cand le-am transformat nu sunt zen dar pe cuvant ca imi este mai usor. Cat timp, in fecare actiune pe care o fac ma conectez la intentia mea care este de a ma bucura de ce imi ofera viata si de a aduce bucurie in vietile oamenilor de langa mine, rezultatul este ca merg cat de repede pot eu in aceasta directie.

Tu ce zici? Cum e la tine? Ti-e usor sa imi scrii aici?

Nu uita, totul se intampla la tine in cap! Acum dupa ce ai citit, sistemul tau de operare iti spune ce sa simti si ce sa faci. Te simti bine? Daca nu, cum ar fi sa faci niste update-uri la sistemul tau de operare si sa functioneze catre bucurie si implinire? Stiu, nu e usor, trebuie sa stii sa il programezi insa se poate … Problema e doar ca ai multe alte programe care ruleaza acum, simultan si nici nu stii ce sa faci mai intai.

Hai, pe maine!

Leave a Reply