Mancam ce se manca in Persia … cu Rezza

By noiembrie 7, 2012cine gateste azi?

Eram intr-o zi in Atelier Macanic unde am cunoscut un tip din Iran care a colindat lumea si de ceva vreme locuieste in Romania. Printre altele mi-a povestit despre cat de gustos se gateste la ei. Nimic nu este intamplator, am aflat ca este pasionat de gatit si mi-a propus sa vin la un eveniment organizat de el la Negresco in centrul vechi.

Asa l-am cunoscut mai bine pe Rezza care ne pregatise multe delicatese. L-am invitat sa ne arate si noua din retetele pe care le face cu pasiune si pentru asta ne vom vedea JOI 22 noiembrie la Studio Kuxa si vom gati.

Cand, unde si ce facem acolo?

Joi 22 noiembrie 2012 ne vedem la ora 19:00 la Studiourile Kuxa (str. Putul lui Zamfir 36). Acolo avem la dispozitie 4 bucatarii moderne.

Ne intalnim, ne cunoastem, in timp ce degustam vinuri de la vinibuoni. Apoi primim de la Rezza instructiunile despre gatit, ne punem sorturile de bucatari, ne alegem roluri, poate bucatrul sef sau doar cel care presara sarea si in 60 minute mancarea este in farfurii! Apoi mancam, degustam din nou un pahar de vin, punem in masina de spalat vasele si incheiem ziua 🙂

Cum ma inscriu si cat costa?

Participarea costa 75 lei / persoana (include tot ce bem si mancam, ingrediente, spatiul, curatenia finala, retetele secrete etc)

  • la acest eveniment avem 15 locuri
  • daca te inscrii si platesti pana vineri 16 noiembrie, te costa doar 65 lei
  • data limita de inscriere/plata este marti 20 noiembrie
  • utilizeaza linkul de mai jos pentru inscriere si pentru a primii detaliile de plata

DA, VREAU SA VIN

Organizator: Andrei Tudose

*** Daca din diverse motive (foarte putin probabile) evenimentul se anuleaza, banii vor fi returnati 100% inapoi.

*** Plata se considera definitiva (in cazul in care evenimentul are loc) iar daca tu nu mai poti veni, vei primi banii inapoi numai daca se hotaraste cineva sa vina in locul tau.