Iată aici ce urmează in relatia de cuplu

By decembrie 2, 2015Barbatul, Blog
  • Cum ar fi ca la școală copiii să învețe să trăiască o perioadă în natură?
  • Cum ar fi ca la școala copiii să învețe cum să combine alimentele când mănâncă?
  • Cum ar fi ca la școala copiii să învețe și cum să piardă?
  • Cum ar fi ca la școala copiii să aibă cursuri despre educația sexuală?
  • Cum ar fi ca la școală copiii să învețe cum să aibă o relatie de cuplu armonioasă?

Cum ar fi fost viața mea dacă nu trebuia să ajung să mă căsătoresc de 2 ori cu aceeași femeie ca să înțeleg ce înseamnă dragostea pentru mine? Probabil că nu aș mai fi avut ce să vă povestesc … Sunt deci un norocos :-)!

De ce credeți că vă întreb oare aceste lucruri? Ei bine o fac pentru că m-am întrebat și eu toate acestea. Am făcut doar un copy și paste din mintea mea, aici pe calculator. Și mai este ceva. Oltea a făcut până acum diverse evenimente și programe. Face în continuare sesiuni individuale și sesiuni de grup pe diverse teme și nevoi printre care și pentru relația de cuplu – olteatudose.com. Eu am creat mișcarea „deliveringlife.com”. Am făcut peste 50 de evenimente ca să schimb oamenii, să le arăt că viața poate fi trăită așa cum aleg ei. Acum câteva zile am creat la Empower Woman un eveniment împreună cu Oltea pentru relația de cuplu. Acolo am avut o revelație și mi-am dat seama cum poate să arate și de ce are nevoie un astfel de eveniment.

Mulți dintre oameni au nevoia de a trăi într-o relație de cuplu. Totuși trăim într-o lume în care femeia și bărbatul se întâlnesc în spații pline de orgolii și competiție. Într-o lume în care valorile sunt dictate de cantitatea de bani și succes acumulată. Într-o lume în care prin exemplul celor care „au reușit” copiii noștri înteleg că „a reuși” înseamnă să te descurci să faci bani cât mai repede și cu orice preț. Într-o lume în care suntem intoxicați de informații contradictorii și cuprinși de frica indusă sistematic de cei care speră să te convingă să faci pasul în direcția pe care ei și-o doresc. Ei bine în lumea asta oamenii uită cine sunt ei cu adevărat. Uită să își ia timp pentru persoana aia mică și speriată din interiorul lor … și continuă să se uite doar la cum se reflectă în oglindă și în ochii celorlalți. Uită să trăiască aici și acum, așteptând tot timpul să vină acel viitor dorit care, chiar dacă vine, dispare în secunda următoare ca să facă loc noului viitor dorit după același model… și mai uită ceva: uită că nu sunt singuri.

În această lume îmi place să descopăr omul frumos din interiorul fiecăruia dintre noi. La asta mă pricep cel mai bine. „Livrez viață din 1975” scrie pe „ștampila” mea. De ce? Pentru că asta am făcut tot timpul: m-am deschis și am descoperit că așa îi dau și celuilalt posibilitatea să se deschidă, să afle cine sunt eu și, cel mai valoros, să îmi arate mie și lui cine este el. Dacă o face sau nu este alegerea lui, eu i-am oferit ceva și el alege sau nu. Așa funcționează lumea mea.

Cum ar fi să existe un curs, un eveniment, nu știu exact ce, dar la care să fie invitați toți cei care vor să facă o schimbare în relația lor de cuplu? Să fie invitați toti cei care își dau seama că pot face ceva pentru a avea o relație de cuplu armonioasă? Să fie invitați toți cei care își asumă ROLUL LOR în schimbarea din relația de cuplu?

Și cum ar fi ca la acest eveniment să înceapă această schimbare? Această schimbare a drumului către ei înșiși, către relația lor cu ei și cu ceilalți? Toți cei prezenți să descopere ce au de făcut și să conștientizeze că acum este momentul să facă schimbarea. Nu mai au timp de pierdut! Viața este una singură și o pot trăi doar acum.

Cum ar fi ca oamenii care văd în relație o privare de libertate și un compromis impus de societate să poata vedea în relație o sursă de putere și stabilitate? Cum ar fi să descoperi cum să ai o relație plină de dragoste și empatie fără să trebuiasca sa te sacrifici?

Cum ar fi ca la finalul vieții să fii întrebat dacă te-ai bucurat de relația de cuplu în care ai trait și să răspunzi că te-ai bucurat de fiecare secundă trăită cu partenerul și dacă ar fi să o iei de la capăt ai face la fel?

Acum știu ca s-au aliniat planetele și că este momentul să facem acest eveniment, curs, nu știu ce o să iasă, însa rămâi aproape dacă te inspiră ce am scris. Am nevoie de părerea ta pentru că, deși o fac din dorința mea, nu este doar pentru mine. Este și pentru tine și de accea am nevoie de energia ta ca să poată funcționa.

În câteva zile o să știm când si unde va avea loc si de asemenea o să ajungem la structura cursului și o să vă scriem. Dacă vrei să fii prima/primul care află despre acest eveniment înscrie-te aici pe blogul meu și te voi ține la curent cu evoluția acestui proiect.

inscrie-te aici pentru newsletter

Până atunci scrie-mi dacă te inspiră, dă-mi un like să văd că te interesează și, când o să fie momentul înscrie-te la evenimnet dacă simți că este pentru tine.

 

 

Leave a Reply