Garda jos! Ai curajul?

By ianuarie 28, 2016Barbatul, Blog
Te-ai batut vreodata asa, barbat cu barbat? Ai fost vreodata cu atata adrenalina in tine si cu atatia nervi incat sa spui ca acum il bati, il lovesti pe el, adversarul, cel care te enerveaza care iti provoaca starea in care esti in acest moment si din care nu mai poti iesi decat lovindu-l, nimicindu-l, facandu-l sa isi ceara scuse, sa cada in genunchi in fata ta, sa il zdrobesti, ahhhhh! Doar asa l-ai ierta pentru ce ti-a facut! Doar daca ajunge in genunchi in fata ta!

Daca ai trait asa ceva du-te acolo, in starea aia, daca nu, inchipuie-ti ca el este acum in fata ta. Stii ca in fiecare moment urmeaza sa te loveasca. Cum ai sta? Cu pumnii stransi, in dreptul pometilor? Usor inclinat in fata ca sa iti protejezi organele de o lovitura? Putin intr-o parte? Stai pe varfuri sa eviti rapid lovitura si sa poti lovi?

Stii ca multi dintre noi barbatii asa mergem pe strada, asa intram in pat seara, asa facem dragoste, asa suntem la serviciu, asa suntem de multe ori in relatia cu iubita, cu cei apropiati, cu toti …. Stii ca noi barbatii suntem undeva inauntrul nostru niste luptatori? Stii ca suntem inauntrul nostru incordati chiar daca credem si chiar vedem ca suntem mult mai relaxati ca „ceilalti”.

Cum ar fi sa ai puterea sa lasi garda jos si sa mergi stand drept, nu in pozitie de lupta, catre adversar? Cum ar fi sa ai puterea sa te duci pana in fata lui si sa te opresti acolo, sa il privesti in ochi nu sfidator ci doar hotarat: „eu sunt aici, si nu plec pana nu rezolvam treaba”.  „Daca vrei sa ma lovesti, loveste-ma dar eu nu plec si nu simt nevoia sa ma apar de tine!” Cum ar fi sa ai atata putere sa faci asta? Cum ar fi sa nu te lasi luat de adrenalina si de valul care oricum se va sparge candva si vei fi luat de puterea lui sfarsind in vartejul care te duce pe fundul oceanului?

Eu am cunoscut astfel de barbati si despre ei vreau sa va vorbesc!

Stiai ca Oltea si cu mine ne pregatim sa incheiem prima editiea si o lansam pe a 2-a a Programului pentru Cupluri „Transforma Dragostea din Nevoie in PUTERE„? In acest program am creat spatiul unei schimbari in viata multor femei care erau sau nu intr-o relatie dar care s-au angajat sa intre intr-un proces transformational pe care noi l-am creat. Am creat spatiu pentru cupluri ca sa isi gaseasca un moment in care sa se reconecteze cu esenta lor, cu acel lucru unic lor care ii aduce impreuna in spatiul de acceptare si dragoste neconditionata.

Ca barbat de cate ori ai simtit ca partenera ta doreste sa fii altfel? Ca femeie de cate ori ti-ai dorit ca partenerul sa fie altfel? „Nu cu mult” dar „daca cateva chestii s-ar schimba, ar fi in sfarsit cum imi doresc”. Poate ai incercat si … tot acolo ai ajuns sau poate chiar mai rau, acum mai este si ceva tensiune intre voi, acea tensiune de neacceptare …

Unul din lucrurile pe care am ales sa il oferim in programul nostru a fost posibilitatea femeile care doresc sa imi dea contactul partenerului astfel incat nu au mai fost ele cele care le-au cerut lor sa intre intr-un program sau sa faca altceva. A fost de la barbat la barbat. Am fost eu cel care am luat legatura cu ei si …

de aici nu va mai spun pentru ca este intre noi.

Va spun doar ca am cunoscut barbati puternici nu batausi! Am cunoscut barbati care stiu sa rezolve problema fara sa caute vinovatul. Barbati care stiu sa se uite intai la ei fiindca echilibrul nostru si al relatiilor in care suntem incepe din interiorul fiecaruia.

Da am cunoscut barbati care au curajul sa vina la o intalnire a barbatilor cu garda jos, care au curajul sa vorbeasca si sa asculte. Am cunoscut barbati care pot sa ofere, care au disponibilitatea sufleteasca sa se accepte pe ei insisi si pe partenera lor asa cum este ea acum. Am cunoscut barbati reali, adevarati, cu defecte si calitati, oameni normali si in acelasi timp speciali. Barbati care mi-au dat sansa mie si celorlalti barbati sa vedem omul frumos din interiorul lor, om care exista in fiecare, doar ca multi dintre oameni au uitat de el si stau cu pumnii ridicati in dreptul pometilor, usor inclinati in fata, pe varfuri, gata de lupta …

Vreau sa ii felicit si sa le spun si acum, in scris, ca ii apreciez sincer si ca ii astept la sesiunea de incheiere a programului. Legatura creata intre noi merita sa fie durabila!

Daca esti barbat, trimite-i partenerei tale acest articol.

Daca esti femeie si simti ca este momentul din viata ta in care doresti sa faci o schimbare in relatia actuala si vrei sa aduci dragoste, pasiune si echilibru,

Sau

Daca esti singura acum si vrei sa ajungi cu tine la echilibru si acceptare pentru a putea incepe o relatie,

Daca esti dispusa sa iti asumi rolul in aceasta parte a vietii tale si sa incepi schimbarea,

Atunci te asteptam la Evenimentul gratuit de lansare care este prima zi dintr-un program de mai multe saptamani: „Transforma dragostea din NEVOIE in PUTERE” unde Oltea si cu mine iti vom spune povestea noastra si vei afla si incerca modelul creat de noi de relatie si conectare cu efecte benefice in toate domeniile ale vietii tale.

One Comment

  • Mirela spune:

    M-am regasit printre aceste randuri: echilibrul interior este ceea ce caut, de fapt… IAR un barbat trebuie cautat abia dupa ce apare linistea sufleteasca… si vice versa.
    Abia astept sa particip la acest seminar.
    Va multumesc.

Leave a Reply