Femeile din viața mea, sambătă seara.

Sambătă, Oltea a făcut o Milonga la noi acasă. Eu nu dansez tango. Am dus copiii la bunici, am ajutat-o pe Oltea puțin la pregătirea casei și apoi am plecat repede să lucrez la M60 unde m-am întâlnit întâmplător cu Gabi și Maria. Mă bucur că ne-am revăzut după atâta vreme!!! Uau ce înseamnă să nu mai fim in aceeași clasă de liceu in ultimii ~23 de ani …

Stăteam și lucram deja de mai bine de 2 ore, când Oltea mi-a dat un SMS cu ea și cu tine, Liudmila. Wow, m-am bucurat să aflu că erai in țară, așa că m-am uitat la ceas și am calculat că într-o oră, două aș putea termina ce aveam și să vin să te văd. I-am răspuns Oltei că într-o oră vin și mi-am continuat lucrul. Nu după multă vreme, Oltea mi-a trimis un alt SMS, de data asta în poză era cu tine, Catalina. Când te-am văzut și pe tine, mi-am dat seama că era momentul să-mi închei imediat treaba și să vin la petrecere; ceea ce am și făcut.
Încă de când am ajuns, am deschis ușa si am văzut cum dansează lumea. Oau ce energie m-a învăluit și parcă m-a luat pe sus. Pur și simplu, am simțit nevoia să merg la bucătărie unde norocul a făcut să întâlnesc un bărbat, Dionisie.
Apoi ai terminat tu Liudmila dansul și am început să vorbim. Îți dusesem dorul, m-am bucurat tare să povestim. Mulțumesc pentru că mi-ai arăta spațiul tău, cel în care trăiești acum. Enjoy! Apoi ai apărut tu, Iuliana și am vorbit cu tine și am ascultat despre călătoriile tale încă de când erai mică și am intrat ușor, cu pași mici undeva departe în povestea ta. Mulțumesc. Apoi am vorbit cu tine Cătălina, cat de frumos că ai rămas cu TangoMeet. Mi-am adus aminte de când ne-am cunoscut noi, atunci la Business Design Academy. Ce vremuri, mulțumesc. Timpul trecea și la un anumit moment te-am văzut pe tine, Monica, singură-n balcon. Am venit și am început să vorbim despre copii. Ne-am conectat la ei, la povestea lor tu cu ai tăi, eu cu ai mei și invers. Am vorbit despre plecatul din țară și despre multe alte gânduri…
Și timpul trecea repede.
A venit momentul plecării și în loc să vă pup „de plecare” v-am luat pe fiecare în brațe și-am simțit energia feminină cu care stătusem până atunci față-n față, de mai multe ori în acea seară. M-am bucurat să vă întâlnesc și reîntâlnesc acolo. Și chiar ăla fost și momentul în care am înțeles jocul Milongii din acea seară în particular și al tangoului în general. Acel joc, acea comunicare între energia feminină și energia masculină. Închizând ochii v-am revăzut dansând, arătându-vă feminitatea în formele ei depline.
Am înțeles jocul dansului în tango. Am văzut cum v-ați pregătit apariția în acea seară. Am văzut cum ați plutit prin spațiul serii conectând vă cu ceilalți. Am simțit ce simte bărbatul când invită la tango o femeie, am simțit cum probabil se simte când ești cu cineva și dansezi tango. Am simțit cum e probabil să ai în brațe o energie cu care comunici, într-un joc, un dans… Am văzut cum, ca barbat propui din priviri o tanda unei femei și daca ea accepta, intrați în joc. Și tot așa călătorești dintr-un loc în altul, dintr-o dimensiune înaltă.
Și uite așa am înțeles că voi merge și eu la tango și voi începe și eu să dansez. Marian când ne vedem?
Oltea ție ți-am scris separat
Ce seara!
Mulțumesc,
Andrei

Leave a Reply