[vc_single_image image=”985″ img_size=”950×260″ onclick=”custom_link” link=”http://goo.gl/forms/SS4GfPP6tP”][vc_empty_space height=”5px”]
[vc_single_image image=”978″ img_size=”307×101″ onclick=”custom_link” link=”http://goo.gl/forms/SS4GfPP6tP”]
[vc_single_image image=”979″ img_size=”297×100″ onclick=”custom_link” link=”http://goo.gl/forms/SS4GfPP6tP”]
[vc_empty_space height=”10px”]
  • Din experienta sa cu peste 2,000 de cliente, Oltea Tudose  iti dezvaluie o modalitate cu totul unica de a lucra cu energia ta feminina pentru a te simti relaxata, acceptata, iubita si libera intr-o relatie
  • Daruiesti mai mult decat primesti? Cum sa depasesti autosacrificiul si sa creezi un parteneriat durabil in cuplu
  • De ce nu au efect  metodele și tehnicile care te învaţă cum sa-ti tii partenerul de viata langa tine – și ce trebuie schimbat pentru a te bucura de o iubire romantica asa cum meriti
  • Cum poti distinge intre nevoile tale si ale partenerului – chiar daca te-ai obisnuit sa te neglijezi pe tine si sa il pui pe cel drag pe primul loc
  • Andrei Tudose, speaker motivational si coach dezvaluie: Cand si de ce dispare dragostea la barbati – si ce poti face pentru a mentine dragostea in relatie
  • Cum sa iti transformi relatia de cuplu in mai bine, incepand prin a schimba ceva in interiorul tau – castigand incredere in tine ca femeie
  • De ce este important sa ne pastram starea de libertate in relatia de cuplu- si care este ingredientul secret pentru a te accepta si iubi exact asa cum esti

Pentru cine este acest evenimet

Ai obtinut dragostea pe care ti-o doreai insa in timp, pe nesimtite,  ea a disparut?

Cat de in largul tau te simti acum in relatia ta de cuplu?

Simti ca el nu se implica cat ti-ai dori tu in relatie sau ca sunt inca lucruri despre o relatie reusita pe care nu le cunosti?

Cauti raspunsuri despre tine ca femeie si despre cum poti sa-ti construiesti o relatie de cuplu armonioasa si durabila?

Iti doresti sa ai o relatie plina de dragoste, pasiune insa te-ai saturat sa te sacrifici?

Si noi am trecut prin asta …

Daca insa te-ai saturat sa accepti si sa tolerezi  viata ta asa cum este ea acum, daca esti dispusa sa iti asum rolul in schimbare si sa te lasi inspirata de oameni care au gasit o cale si o modalitate de a o oferi celorlalti, atunci acest eveniment poate fi locul in care sa incepi drumul catre ce iti doresti.

Oltea si Andrei sunt aici ca sa te inspire si sa iti dea toate uneltele si metodele de care ai nevoie pentru a putea incepe sau continua o relatie in care sa traiesti in bucurie, dragoste, pasiune si deplina armonie.

„Noi, Oltea si Andrei, ne-am construit o relatie bazate pe dragoste si empatie descoperind atat dragostea neconditionata cat si lipsa dragostei si nevoia de a iesi din relatie. Am invatat impreuna in cei 14 ani de relatie de pana acum sa ne dam libertate, sa fim onesti si sa ne acceptam asa cum suntem. Am invatat sa gasim pasiunea si dragostea atunci cand credeam ca totul disparuse”

Evenimentul gratuit din 17 decembrie 2015 este prima zi din programul de mai multe saptamani: „Transforma dragostea din NEVOIE in PUTERE„.

Participantele vor parcurge pe parcursul programului un proces de descoperire de sine revelatoare asupra limitarilor care o tin acolo unde este acum si asupra rolului ei in relatie. Lasandu-se inspirata de modelul pe care il propun Oltea si Andrei, fiecare participanta isi va creea propriul viitor, atat cel personal cat si al relatiei, aducand dragoste si empatie fara sa fie nevoie sa se mai sacrifice.

La eveniment nu va participa oricine!

Este necesar sa completezi formularul de aplicatie. Iti multumim pentru valoarea pe care o aduci programului nostru in cazul in care decizi sa aplici, sa ne scrii. De aceea avem si un cadou pentru tine pe care il vei primi dupa completarea formularului indiferent daca dupa selectie primesti sau nu invitatia la eveniment.

Dupa ce vei completa formularul de aplicatie Oltea si Andrei vor selecta persoanele pentru care cred ca pot aduce valoare.  Vei primi un mail de raspuns in cel mai scurt timp posibil.

In jurul nostru este plin de cupluri care se destrama. Nu toti oamenii sunt facuti sa traiasca intr-o relatie stabila. Fiecare om isi gaseste echilibrul lui insa nu despre acesti oameni este vorba.

Este vorba de oameni care cred in puterea relatiei! Este vorba de oameni care vor sa isi duca relatia la un nivel matur, sa se bucure de complexitatea bucuriilor si a placerilor pe care le primesti dupa ani de relatie si cunoastere reciproca.

Daca iti regasesti dorintele in aceasta descriere a evenimentului, daca vrei mai mult de la tine si de la viata si daca vrei sa impartasesti din experienta ta cu alte femei care isi doresc acelasi lucru, atunci ne vedem JOI 17 decembrie 2015 la Centrul Seeds for Happiness incepend cu ora 18:30.

ATENTIE! Oltea si Andrei isi doresc sa se poata conecta cu toti participantii. Astfel numarul locurilor este limitat si de aceea se vor epuiza foarte repede.

Vino din timp si fii pregatita cu pix si hartie.

Locurile sunt limitate si se vor ocupa FOARTE REPEDE.

Este 100% GRATUIT! Aplica pentru un loc si haide sa ne cunoastem acolo.

[vc_single_image image=”973″]

Oltea Tudose este experta in a sprijini femeile si mamele sa isi descopere menirea in viata.

In calitate de terapeut si instructor de Theta Healing, Oltea foloseste o tehnica de meditatie bazata pe o filozofie spirituala care dezvolta spiritul, mintea si trupul.

Cu o experienta profunda de dezvoltare personala de mai bine de 10 ani imbinata cu propriile revelatii provenite din rolurile de femeie, partenera si mama, Oltea a inceput sa impartaseasca din experienta ei lucrand cu precadere cu femeile in cautarea echilibrului propriu si evolutiei personale.

Ea a condus programe individuale si cu grupuri, pentru peste 2000 de femei in ultimii 5 ani.

In urma sesiunilor terapeutice cu Oltea, clientii ei obtin rezultate exceptionale in timp scurt, trecand in mod constient prin procese profunde de schimbare durabila a perspectivei de viata.

[vc_single_image image=”889″]

Andrei Tudose, speaker motivational TEDx, trainer certificat si expert in a conecta oamenii cu bucuria vietii provocandu-i la dezvoltare personala prin metode experientiale inovatoare.

A infiintat deliveringlife.com si a condus peste 50 de evenimente prin care a adus dezvoltarea personala in strada, facand-o accesibila oricui.

A creat pe baza propriilor metode de asociere emotionala evenimete memorabile pentru companii ca Philips, URSUS, Samsung, NIVEA, etc.

Impreuna cu Oltea au construit un program prin care inveti cum poti obtine si pastra dragostea si armonia in relatia de cuplu.

In cadrul acestui eveniment veti afla povestea lui de dragoste si veti invata cum puteti sa transformati dragostea din nevoie in putere.

[vc_single_image image=”979″ img_size=”300×100″ onclick=”custom_link” link=”http://goo.gl/forms/SS4GfPP6tP”]
[vc_single_image image=”983″ img_size=”300×100″ onclick=”custom_link” link=”http://goo.gl/forms/SS4GfPP6tP”]