ECHIPA DELIVERING LIFE

SE MĂREȘTE!

La Delivering Life cultivăm BUCURIA pentru oameni și pentru viață, ENTUZIASMUL, dorința de a-i INSPIRA pe ceilalți să zâmbească și să vadă PARTEA BUNĂ a lucrurilor, RECUNOȘTINȚA.

Vrei să-ți exersezi mușchii stării de bine?

Vino alături de noi și primește, în schimb, participarea gratuită la ateliere de interes pentru tine!

 

PE CINE CĂUTĂM

Căutăm oameni ca noi. Te rugăm să parcurgi următoarele întrebări.

Ești o persoană entuziastă?

Te bucuri de viață, te bucuri pentru bucuria altuia, te exteriorizezi cu ușurință atunci când ești fericit?

Iți face plăcere să dăruiești/ să ajuți?

Ești empatic, atunci când o persoană are nevoie de ajutor, simți impulsul de a face ceva pentru ea? Crezi că e importantă orice faptă bună sau crezi că un gest singular nu face nicio schimbare?

Îți place să afli lucruri noi?

Când ai o sarcină nouă de îndeplinit te intrigă să descoperi ce e nou? Când te simți stăpân pe un anumit subiect ești confortabil și rămâi cu informațiile pe care le știi sau vrei să afli mai mult?

Ai un spirit tânăr?

Ai curaj sa-ți urmezi visele? Te adaptezi ușor la schimbări, îți place să te reinventezi și să fii inspirație și pentru alții? Îți place mișcarea, muzica, dansul, să râzi și să glumești?

Te cunoști? Vrei să afli mai multe despre tine?

Știi ce potențial ai, îl folosești? Iți cunoști propriile limite (asta pot/știu să fac, asta nu, dar aș putea), vrei să le afli și să le depășești? Vrei să evoluezi, să fii o versiune mai bună a ta?
De cele mai multe ori, când suntem puși în situații neprevăzute ne suprindem că știm să facem lucruri de care nu ne credeam capabili.

Îți este ușor să intri în vorbă cu oameni pe care nu-i cunoști?

Ți se întâmplă ca atunci când mergi pe stradă să te mai uiți din când în când în ochii oamenilor cu care te interectezi și să zâmbești? Îți este ușor să-ți exprimi verbal aprecierile către oamenii pe care îi placi?

Dacă ai răspuns DA la minim 3 dintre cele 6 întrebări ești „DE-AL NOSTRU”

Ce trebuie să faci?

Să transmiți un mesaj pozitiv unor oameni necunoscuți. Vrem să vedem oameni binevoitori și zâmbitori. Intră să vezi VIBE-ul Deliveringlife si ce proiecte am avut până acum pe: http://deliveringlife.com/

Delivering Life te răsplătește cu accesul gratuit la unul sau mai multe dintre cursurile/ atelierele organizate de noi.
Iată care sunt partenerii noștri pentru această inițiativă. Mai presus de faptul că sunt experți în domeniile în care activează, ei sunt OAMENI care se bucură să dăruiască timpul, energia și expertiza lor pentru a ne susține.

Vrei să înveți cum să ajungi rapid la un stil de viață sănătos, fără bătăi de cap și fără broccoli? 🙂

Andrei Roșu e trecut de 40 de ani, are doi copii și o experiență de peste 15 ani în mediul corporatist. Este sportiv de anduranță, antreprenor, blogger, scriitor și vorbitor inspirațional, organizator de evenimente caritabile, susținător de proiecte sociale, donator benevol de sânge și… multe alte. În competițiile sportive la care a participat până în prezent a adunat câteva recorduri naționale și mondiale.

Ești femeie? Vrei să arăți bine fără să investești mulți bani și timp prin magazine, chiar dacă nu ai corpul pe care ți-ar fi plăcut să îl ai?

Sunt Gabi Urda, consultant de comunicare și stilist personal. Te ajut să vezi potențialul tău estetic și să-l folosești ca pe un instrument eficient de comunicare. Să devii cea mai bună variantă a ta, să te exprimi prin alegerile vestimentare, să le ințelegi și să le folosești pentru dezvoltarea ta personală.

Vrei să înveți să vorbești în public și să-ți gestionezi emoțiile?

Paul Ardeleanu este specialist în comunicare, autor a 2 cărți “Prezintă cu Impact” și”Ghidul Afacerilor Online” și fondator al comunității "Speakers Club" și al agenției ”Marketing Department”. Mai presus decât titulaturile sale, el este un om ambițios, pornit să facă o schimbare pozitivă în comunitate.

Ai idei de business dar nu știi cum să le faci să meargă?

Sunt Dragoș Nicolaescu, folosesc experiența mea de peste 25 de ani în management, investiții și antreprenoriat pentru a oferi servicii de coaching, îndrumare și consultanță în afaceri. De asemenea, proiectez și facilitez programele de învățare bazate pe știință pentru a le permite oamenilor și organizațiilor să creeze întreprinderi semnificative, în timp ce se bucură de un stil de viață echilibrat.

Vrei să ai mai multă claritate în ce privește vocația ta și să-ți construiești/ întărești încrederea în tine ?

Adriana Petrescu este Public Speaker, Life Coach, psiholog cu peste 20 de ani de experiență în domeniul comunicării și, în prezent, una dintre cele mai active personalități din domeniul dezvoltării personale. Este autoarea unor materiale de tip self help, cum ar volumul "Exerciții pentru fericire", autor și editor pentru mai multe publicații cu notorietate națională, invitat frecvent în cadrul emisiunilor tv pe subiecte de psihologie.

Alte BENEFICII dacă alegi să faci parte din comunitatea Delivering Life

APARTENENȚA LA O COMUNITATE

Nouă, la Delivering Life, place să glumim, să râdem, suntem creativi, avem idei trăsnite și ne amuzăm. Ne jucăm dar ne și respectăm unii pe ceilalți și ne acceptăm așa cum suntem. Facem ceea ce ne propunem cu zâmbetul pe buze, fără să ne pierdem concentrarea sau direcția.

DISTRACȚIE

Să mai lăsăm și latura noastră copilăroasă la putere! Cum ar fi să putem să ne distrăm făcând lucruri serioase? De ce trebuie să fie mereu greu când muncim? Haideți să lăsăm distracția să vină peste noi. Nu mai enumerăm beneficiile râsului, cel mai bun antidot.

SATISFACȚIE

Nimic nu se compară cu satisfacția pe care o simți atunci când dăruiești ceva și știi că bucuri pe cineva. Mai mult, când faci ceva ce n-ai mai făcut și-ți iese sau descoperi că știi ceva ce nu știai ca știi [... că știuca-i știucă) :))] e WOW!

Înscrie-te până la 15.03.2019 locurile sunt limitate!

La Delivering Life vei găsi oameni CA TINE, pozitivi, bucuroși să dăruiască și să împărtășească starea de bine.