Scriu aici pentru ca a sosit momentul. A sosit momentul pentru mine dar si pentru multi dintre voi care ne-am asumat deja rolul in cursul vietii noastre, sa ne asumam si rolul in viata comunitatii, in viata relatiilor in care traim, in viata celorlalti!

Oamenii au nevoie de povestiri, de exemplete altor oameni  din care sa se inspire. Aici este locul in care eu voi povesti despre mine si despre ce ma inspira. Despre dragoste neconditionata si despre o viata asumata si traita constient, despre o fericire aleasa si despre convingerea mea ca viata este un cadou pe care il primim si este cazul sa ne comportam ca atare. Suntem bineveniti in aceasta lume!

Este uimitor cand ajungi in viata la aceste valori. Pentru mine este in acelasi timp trist cand ma uit in jurul si cand ies din cercul apropiat de prieteni vad cat de putin suntem cei care ne traim viata din acest spatiu.

Acum, in contextul social al acestei perioade tot mai multa lume constientizeaza ca pentru schimbarea valorilor societatii in care traim este nevoie sa pornim de la schimbarea perspectivei personale. Schimbarea incepe de la propira persoana!


Eu imi asum rolul de a spune oamenilor ce am desoperit in viata mea cu scopul de a trezi in ei puterea de a-si asuma si conduce o viata constienta si plina de dragoste pentru oameni.

Livrez viata din 1975 scrie pe „stampila” mea. De ce? Pentru ca asta am facut tot timpul, m-am deschis si am descoperit ca asa iti dau si tie posibilitatea sa te deschizi. Sa afli cine sunt eu si cel mai valoros, sa imi arati mie si tie cine esti TU. Daca o faci sau nu este alegerea ta, eu ti-am oferit ceva si tu alegi sau nu, asa functioneaza lumea mea.

Te invit si ii invit pe toti cei care rezoneaza cu acest rol sa scrie sau daca nu pot inca sa o faca public sa imi scrie pentru a aduna aceasta energie si a o amplifica.

One Comment

Leave a Reply