De ce marea majoritatea relatiilor de cuplu esueaza dupa ceva vreme?

By decembrie 11, 2015Barbatul, Blog

Esti intr-o relatie la inceput si totul este de vis, ca’n filme? Citeste!
Esti intr-o relatie de ceva vreme si lucrurile nu mai sunt cum erau inainte? Citeste!
Esti intr-o relatie in care reusesti sa supravietuiesti? Citeste!
Esti intr-o relatie esuata? Citeste!
Esti intr-o relatie de ani de zile si traiesti in plina dragoste si pasiune? Citeste ca despre tine e vorba!

Esti “o persoana matura” putin blazata, prins/a de proiectul major al carierei, al vietii tale care iti implineste nevoia de recunoastere si echilibru si mai ai din cand in cand relatii cu diverse persoane pe termen scurt sau mediu, dar nu te trage inima sa te arunci intr-o relatie, sa te indragostesti, sa iubesti si sa fii iubit? Revino atunci la articol doar daca se schimba ceva!

Multa vreme nu am inteles de ce in jurul meu atatea cupluri se despart. Pana la urma ii cunosteam pe amandoi, erau 2 oameni frumosi care nu isi doreau decat sa imparta o viata impreuna, aveau toate intentiile bune. Isi doreau sa fie iubiti si sa iubeasca. Sa poate comunica, sa poata avea proiecte impreuna. De ce nu si copii “cand o veni vremea”. Toate erau asa de frumoase si promitatoare la inceput si la un anumit moment totul s-a dus. Si te trezesti ca dupa o betie cu capul greu, neintelegand exact ce s-a intamplat. Poate chiar ti s-a rupt si filmul la un anumit moment.De ce?

Adevarul este ca daca am avea inca de la inceput raspunsul la toate intrebarile nu am mai putea experimenta, nu am mai putea intelege si simti puterea dragostei si a pasiunii. Nu am mai plange ramanand singuri sau nu am mai putea fugi de o relatie pe care nu stim sau nu avem curajul sa o incheiem. As spune ca poate chiar nu ne-am mai trai viata … totusi la un anumit moment o sa ne ajute intotdeauna experienta altora.

Iata raspunsul meu, oamenii se despart pentru ca:

1. nu traiesc constient
Dragostea nu dispare ea creste ca si noi si devine intotdeauna altfel, devine exact cum aven noi nevoie sa fie la acel moment INSA ATATA TIMP cat nu ne asumam constient schimbarile si evolutia noastra in viata, dragostea ca si noi creste precum o planta acolo unde are lumina si apa, departe de noi …

2. nu comunica unul cu altul
Daca navighezi si fixezi cursul cu o eroare de un grad, in primele minute nu te-ai abatut asa de mult dar dupa cateva ore esti atat de departe de cursul corect. Asa si noi oamenii amanam, “nu ii spunem acum”, apoi mai amanam o data apoi parca nici nu mai are sens ca “a trecut” sau “nu mai e cazul” si uite asa ne trezim candva ca locuim cu un strain in casa desi in acte suntem casatoriti.

3. nu stiu ca dragostea le apartine
Am simtit toti fluturii in stomac pe care ni-i da prezenta persoanei iubite. Si da, habar nu avem ce ne face sa ne simtim asa. Usor, usor cealalta persoana devine responsabila de dragostea noastra pentru ea … dragostea insa este sentimentul nostru care ne apartine, este puterea noastra de a iubi si de fiecare data cand o sa dam aceasta putere celeilalte persoane o sa traim cersind atentie, apreciere si intr-un final … Dragoste

Daca ai reusit sa citesti printre randuri si te-ai regasit acolo, te-a inspirat si vrei sa descoperi cum poti transforma dragostea din nevoie in putere traind intr-o relatie care iti ofera dragoste, pasiune si echilibru chiar daca daca te-ai obisnuit sa te neglijezi si sa il pui pe cel drag pe primul loc, te asteptam la Evenimentul gratuit din 17 decembrie 2015 care este prima zi dintr-un program de mai multe saptamani: “Transforma dragostea din NEVOIE in PUTERE” unde Oltea (sotia mea) si cu mine iti vom spune povestea noastra si vei afla un model de relatie si conectare descoperit de noi.

[vc_btn title=”Inscrie-te chiar acum intrand pe acest link” color=”blue” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Folteatudose.leadpages.co%2Fpprdc-buc-17-12-2015-ma%2F|title:dragostea%20de%20la%20nevoie%20la%20putere|”]

Leave a Reply