cine (varianta inspirationala)

By decembrie 11, 2015Blog, Cine? & De ce?

Sunt un expert în a conecta oamenii cu bucuria vieții provocandu-i la dezvoltare personala prin metode experientiale inovatoare

M-am născut in 1975 in Bucuresti.

Mi-am petrecut 24 de ani în sistemul educațional românesc unde am invățat că părerea mea nu este importantă și că cea mai importantă și rasplătită activitate este reproducerea a ce ți s-a spus.

[vc_single_image image=”889″ img_size=”full” alignment=”center”]

Am părăsit România in 1999 cu dorința de a ajunge System Administrator intr-o mare corporație și m-am mutat in Germania ca proaspăt inginer in IT. Mi-am petrecut 6 ani acolo lucrând in corporații ajungând la Vodafone pe poziția dorită, pentru care plecasem din țară. Ajunsesem la linia de sosire dar simteam că nu este suficient. Parcă nu fusese visul meu …

In 2006 m-am întors în România pentru a-mi împlini visul de a fi Antreprenor. In 2009 eram Managing Partner într-o firmă de IT cu 40 angajați Smart Control si ajunsesem la o cifra anuala de afaceri de 4.500.000 eur. Eram acționar într-un business de cărbuni de foc care lansase brand-ul Scaparici. Ceva însă îmi spunea că este vorba despre altceva în viața mea.

In 2009 am lansat Evadeazacunoi, un business de turism total diferit ce avea la bază o formulă inedită de descoperire personală prin sport și oameni noi.

In 2012, având deja copii și fiind interesat în educația alternativă, am fondat o asociație care a preluat Grădinița Waldorf Christophori.

In 2012, dupa 6 ani intenși de dezvoltare personală în care am investit timp și energie în cărți, in certificări și cursuri pentru a afla cât mai multe despre cine sunt eu, m-am trezit într-o dimineață și am văzut că viața este atât de frumoasă cât ii dau eu voie să fie. Am vazut că bucuria este o alegere. Încearcă să mergi pe stradă și să te uiți câteva secunde in ochii oamenilor pe lângă care treci, vei vedea ce aleg ei să creadă despre viața lor. Puțini aleg să se bucure de viața. Îi lasa pe alții să aleagă pentru ei. Astfel am deschis Asociația Delivering Life care are ca scop să PROVOACE oamenii să iasă din limitarile pe care și le pun. Delivering Life duce dezvoltarea personala in stradă.

În 2014 am initiat un business de advertizing și evenimente și am lansat produsul Cutia Albastră. Folosind experiente de a provoca evenimente memorabile cu deliveringlife am avut clienti precum: Philips, URSUS, Samsung, NIVEA, etc

Sunt un exepert în a conecta oamenii cu bucuria vieții provocandu-i la dezvoltare personala prin metode experientiale inovatoare.

La finalul lui 2015 am lansat împreuna cu Oltea (sotia mea) Scoala Vietii de Cuplu bazat pe povestea noastă de dragoste și expertiza mea în a conecta oamenii cu bucuria vieții provocandu-i la dezvoltare personala prin metode experientiale inovatoare.

Povestea continua.

I am welcome in this life, I enjoy. Do you?

Aici un articol despre mine in Revista Cariere: „Omul care livreaza viata”.

Profilul pe linkedin

Leave a Reply