Ce mai tare experienta de cumparat online!

By decembrie 3, 2015Blog, Thoughts

Tocmai am avut cea mai tare experienta de cumparat online EVER! O sa v-o povestesc aici. Te invit sa te arunci cu mine in acest rollercoaster in care m-am dat in dimineata asta.

Eram la benzinaria in care stau dimineata pana se deschide mall-ul unde stau la salate si ceaiuri dupa ce las copiii la scoala si pana ii iau. Primisem apa cu lamaie pe care o primesc fara sa o mai comand verban. La 08:15 intru in fiecare dimineata in benzinarie, zic buna ziua si raman o secunda in plus cu privirea in ochii fetei de la ghiseu/bar. Ea stie ce are de facut.

Sunt ca de obicei in fata calculatorului pe scaunul inalt de bar, cu fata la tejgheaua din dreptul peretelui de geam care iti da o perspectiva „frumoasa” asupra tot ce se intampla in zona de alimentare a masinilor.

Pana aici rutina.

Stiti cum este cand urmeaza ziua unui prieten bun si stii ce isi doreste dar nu ai cum sa ii cumperi respectivul cadou pentru ca trebuie sa fie cumparat pe contul / pe profilul lui? Cand cauti sa ii cumperi un voucher dar el vrea un abonament anual care nu poate fi cumparat sau facut cadou? Ei bine atunci pui mana pe telefon si il suni. Ii spui ca iti place sa faci cadouri surpriza dar ca pentru tine este mai valoros sa primeasca ce isi doreste decat sa il surprinzi cu un surogat.

Maine e ziua mea asa ca suna telefonul. Era Dragos „prietenul” care imi spune ca nu a reusit sa imi cumpere abonamentul pe care il vreau la audible asa ca ma sfatuieste sa imi fac cadoul acum si ne intelegem ulterior 🙂

Mai mult imi spune ca a gasit pachetul de 24 carti /an la amazon.co.uk la acelasi pret ca pachetul de 12 carti /an de care stiam eu.

Deal!

Deschid amazonul care ma duce direct la cel nemtesc unde mi-am deschis eu contul acum multi ani. Caut pachetul de 24 de luni care costa cu 100 euro mai mult decat ce spunea Dragos ca ar fi cel de la UK. OK, „log off” amazon si incerc sa ma duc la co.uk. Din pacate acolo nu este de gasit pachetul de care spunea Dragos. Ciudat?! Mai ma uit 2,3 minute si sunt gata sa renunt.

Vad insa butonul de „Contact us 24/7h”

Hai, „giv it a try!”. Dau click pe „Contact us 24/7” si de aici tineti-va bine sa suntem in rollercoaster!

[vc_single_image image=”948″ img_size=”644×490″]

Click, Click si ajung la pasul 3: Chat | Phone | email (cu PHONE recomandat)

Dau click pe PHONE

[vc_single_image image=”949″ img_size=”644×437″]

Dau click pe CALL ME NOW

Suna telefonul, o data, de 2 ori, de 3 ori. Ma dumiresc si raspund la telefon. Alo?

What can I help you with?

Ii explic care este problema. Imi spune ca nu pot vedea oferta lor din UK „de unde sunt eu” dar ca nu e nici o problema. Ma mai intreaba daca vreau sa cumpar acum.

Raspund Da

Imi cere prenumele si numel. Apoi ultimele 4 cifre de la caretea de credit si data de expirare.

Apoi ma felicita. Am cumparat.

Imi mai aspune sa dau un refresh. Dau refresh – noul abonament era acolo.

Mai este ceva cu ce pot sa va ajut? Nu. Bye!

Am inchis telefonul, eram naucit … ma trezeste fata de la benzinarie:

„Mai vreti lamaie?”

Leave a Reply