Ce este „my social cooking”?

By decembrie 3, 2012cine gateste azi?

my social cooking este un eveniment despre oameni! Imi place sa vorbesc cu oameni despre pasiuni si caut sinergii. Unii au printre pasiuni, gatitul pe care eu multa vreme nu l-am inteles. Dupa ce ca ziua este atat de scurta cum sa mai investesc timp si in pregatitul mancarii?!

Pentru mine acum gatitul este cel mai placut mod de a cunoaste oameni, de a savura atent diverse gusturi si mirosuri si de a afla cum pot gati repede si gustos.

Ce se intampla la my social cooking?

Ne intalnim de obicie joia de la ora 19:00 la www.kuxa.ro La fiecare eveniment avem un invitat care este pasionat de gatit si care ne invata sa gatim un anumit fel de mancare. Ne explica cum gateste acel fel de mancare, ne impartim pe echipe (3-4 echipe). Fiecare echipa primeste ingredientele si merge la bucataria care ii revine si … STRAT. De obicei in 6o minute mancarea este in farfurii. Degustam vinuri potrivite felului respectiv de mancare, comentam diferentele de gust si experienta a mancarii tocmai gatite si pe la 21:00 incepem sa strangem si sa o luam spre casa.

Daca iti place sa gatesti si vrei sa le povestesti oameilor despre cum se fac felurile tale preferate de mancare sau doar sa cunosti oameni gustand vinuri si diverse feluri de mancare contacteaza-ma.