Ce a discutat Youtube la o bere cu “prietenii”

By martie 5, 2018Blog, IT

Pentru cei care nu au suflet de IT-sti imi cer scuze pentru postarea de asatzi insa mi se pare interesant ce tocmai am descoperit.

Cateodata cand vizionezi o prezentare sau un film pe internet pe care nu il poti salva ca sa il vezi ulterior, exista mai multe variante sa iti rezolvi dorinta. Astazi am facut un test pentru cazul in care vezi ceva pe youtube si ai vrea sa downloadezi.
Exista in Chrome o extensie „Video Downloader professional” cu care poti (puteai) sa apesi un buton si sa downloadezi filmul, urmand ca tu sa il vizionezi de pe calculatorul tau cand vrei tu. Azi am vrut sa testez functionalitatea si am incercat sa folosesc aplicatia pentru a downloada la intamplare un filmulet de pe youtube. Zis si facut, insa
STOP!
Mi-a aparut imediat un mesaj in care extensia isi cere scuze dar in urma unei discutii cu youtube a ales sa dezactiveze aceasta functie. Ma intreb ce discutie „la o bere” au avut Chrome, Video Downlader si Youtube )))
E, stai ca ma enervez, cum adica daca, EU vreau sa am un o inregistrare offline, nu se poate?!
Stai ca incerc altfel. Exista diverse playere cu care poti face capturi de ecran, adica pornesti playerul si el inregistreaza ca intr-un film, tot ce se intampla pe ecranul calculatorului tau, mai mult inregistreaza si sonorul (ai grija ce vorbesti).
Asta nu are cum sa nu mearga fiindca pornesti, PE CALCULATORUL TAU, o ALTA aplicatie care nu are nici o legatura cu celelalte si careia ii spui sa inregistreze ce se intampla pe ecranul CALCULATORULUI TAU. Deci am pornit Quick Time Player, i-am spus sa imi inregistreze ce arata display-ul meu acum si am pornit filmul.
Stateam relaxat, increzator ca am gasit solutia. Totul mergea bine, filmul rula si playerul inregistra!
Nu am asteptat mult ca era un test asa ca am oprit si m-am uita la ce inregistrase
STUPOARE
M-a dat pe spate, a inregistrat doar primul screen din imagine si apoi a blocat imaginea cu acea poza si a continuat inregistrand doar sonorul …
Bataie de joc, eu va zic )))
Acum am inteles. La acea iesire „la bere”, Youtube l-a mai invitat si pe Quick time, nu doar pe Chrome si Video Downloader.
Enjoy, o sa fie frumos astazi!

Leave a Reply