SCHIMB pe SCHIMB

și

FAPTE BUNE

Dacă ești dispus să ne oferi câteva ore din timpul și energia ta, suntem bucuroși să-ți oferim, în schimb, informații prețioase în cadrul unor ateliere de dezvoltare personală, ocazia să pui în aplicare ce afli, o experiență memorabilă alături de oameni cu care vei fi pe aceeași lungime de undă și ceva dulce suuuper bun.

E cu haz dar și seriozitate. Ca atunci când îți place ceea ce faci.

Mai știi cum e?

PE CINE CĂUTĂM

Căutăm oameni ca noi. Îți adresăm câteva întrebări după care ne ghidăm.

Ești o persoană entuziastă?

Te bucuri de viață, te bucuri pentru bucuria altuia, te exteriorizezi cu ușurință atunci când ești fericit?

Îți este ușor să intri în vorbă cu oameni pe care nu-i cunoști?

Ți se întâmplă ca atunci când mergi pe stradă să te mai uiți din când în când în ochii oamenilor cu care te interectezi și să zâmbești? Îți este ușor să-ți exprimi verbal aprecierile către oamenii pe care îi placi?

Îți place să afli lucruri noi?

Când ai o sarcină nouă de îndeplinit te intrigă să descoperi ce e nou? Când te simți stăpân pe un anumit subiect ești confortabil și rămâi cu informațiile pe care le știi sau vrei să afli mai mult?

Ai un spirit tânăr?

Ai curaj sa-ți urmezi visele? Te adaptezi ușor la schimbări, îți place să te reinventezi și să fii inspirație și pentru alții? Îți place mișcarea, muzica, dansul, să râzi și să glumești?

Te cunoști? Vrei să afli mai multe despre tine?

Știi ce potențial ai, îl folosești? Iți cunoști propriile limite (asta pot/știu să fac, asta nu, dar aș putea), vrei să le afli și să le depășești? Vrei să evoluezi, să fii o versiune mai bună a ta?
De cele mai multe ori, când suntem puși în situații neprevăzute ne suprindem că știm să facem lucruri de care nu ne credeam capabili.

Iți face plăcere să dăruiești/ să ajuți?

Ești empatic, atunci când o persoană are nevoie de ajutor, simți impulsul de a face ceva pentru ea? Crezi că e importantă orice faptă bună sau crezi că un gest singular nu face nicio schimbare?

Daca ai raspuns DA la minim 3 dintre cele 6 întrebări, ești "de-al nostru",
citește în continuare mai jos

Aplica aici

Aplica pana la 7 martie 2019 - Locurile sunt limitate

CE OFERIM în schimbul efortului tău

Banii pe care efortul, energia și timpul tău îi creează vor ajuta copiii fără posibilități materiale să facă tratament pentru problemele motrice cu care se confruntă. Pentru că vrem ca experiența cu noi să fie semnificativă și să te ajute în călătoria vieții, organizăm pentru tine workshopuri, creăm un mediu plăcut și relaxat și construim împreună o experiență de care îți vei aminti cu drag peste ani.

Partcipare gratuită la un atelier despre un subiect ce prezintă interes pentru tine

Informația e aur, ce faci cu ea e diamant (zicală ad-hoc) 🙂
Cum ar fi sa participi la un atelier adevărat, unde speakerul nu face doar o prezentare teoretică ci participă cu tine la discuție, creează pentru tine spețe de rezolvat și te ajută să găsești soluțiile potrivite pentru tine, nu doar recomandă o generalitate?

Integrare într-o comunitate cu oameni faini

Nouă, la Delivering Life, place să glumim, să râdem, suntem creativi, ne respectăm unii pe ceilalți și ne acceptăm așa cum suntem, fiecare cu defectele noastre, vrem să facem ce avem de făcut cu zâmbetul pe buze, fără a ne pierde concentrarea și direcția. Vei intra în contact cu una dintre cele mai mari agenții de publicitate din țara noastră, vei avea ocazia să înveți lucruri noi. Este o experiență valoroasă pentru un explorator/ o exploratoare ca tine. În plus, dacă îți place și mai vrei, rămți cu noi și pentru proiectele viitoare.

Satisfacție

Nimic nu se compară cu satisfacția pe care o simți atunci când dăruiești ceva și știi că bucuri pe cineva. Mai mult, când faci ceva ce n-ai mai făcut și-ți iese sau descoperi că știi ceva ce nu știai ca știi [... că știuca-i știucă) :))] e WOW!

eCommerce

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts

Event Planning

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts

Killing Competition

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts

Sign Up Today & Start Sending Money.

Get 30 days free when you sign up now.