ACCEPTĂ O PROVOCARE

ȘI

FĂ O FAPTĂ BUNĂ

ÎN TIMP CE ÎȚI EXERSEZI

ENTUZIASMUL!

Echipa Delivering Life revine în acțiune și se mărește!

La Delivering Life cultivăm bucuria pentru oameni și pentru viață, entuziasmul, dorința de a-i inspira pe ceilalți să zâmbească și să vadă partea bună a lucrurilor, recunoștința.

Vrei să-ți exersezi mușchii stării de bine?

PE CINE CĂUTĂM

Căutăm oameni ca noi. Te rugăm să parcurgi următoarele întrebări.

Ești o persoană entuziastă?

Te bucuri de viață, te bucuri pentru bucuria altuia, te exteriorizezi cu ușurință atunci când ești fericit?

Iți face plăcere să dăruiești/ să ajuți?

Ești empatic, atunci când o persoană are nevoie de ajutor, simți impulsul de a face ceva pentru ea? Crezi că e importantă orice faptă bună sau crezi că un gest singular nu face nicio schimbare?

Îți place să afli lucruri noi?

Când ai o sarcină nouă de îndeplinit te intrigă să descoperi ce e nou? Când te simți stăpân pe un anumit subiect ești confortabil și rămâi cu informațiile pe care le știi sau vrei să afli mai mult?

Ai un spirit tânăr?

Ai curaj sa-ți urmezi visele? Te adaptezi ușor la schimbări, îți place să te reinventezi și să fii inspirație și pentru alții? Îți place mișcarea, muzica, dansul, să râzi și să glumești?

Te cunoști? Vrei să afli mai multe despre tine?

Știi ce potențial ai, îl folosești? Iți cunoști propriile limite (asta pot/știu să fac, asta nu, dar aș putea), vrei să le afli și să le depășești? Vrei să evoluezi, să fii o versiune mai bună a ta?
De cele mai multe ori, când suntem puși în situații neprevăzute ne suprindem că știm să facem lucruri de care nu ne credeam capabili.

Îți este ușor să intri în vorbă cu oameni pe care nu-i cunoști?

Ți se întâmplă ca atunci când mergi pe stradă să te mai uiți din când în când în ochii oamenilor cu care te interectezi și să zâmbești? Îți este ușor să-ți exprimi verbal aprecierile către oamenii pe care îi placi?

Daca ai raspuns DA la minim 3 dintre cele 6 întrebări, ești "de-al nostru",
te rugăm să citești în continuare mai jos

CE TREBUIE SĂ FACI

PROVOCAREA

Ești într-un magazin sau pe stradă, pe lângă tine trec mulți oameni îngândurați, preocupați, plictisiți, nepăsători. Nu prea au chef de zâmbit sau socializat. Provocarea ta este să le adresezi un mesaj pozitiv (noi îți punem la dispoziție mesajul), să le schimbi măcar pentru puțin timp starea și să-i îndemni să-și îndulcească ziua cu unul dintre produsele BeKIND.

FAPTA BUNĂ

Banii pe care i-ai fi primit făcând munca asta se strâng și se donează unor copii nevoiași.

Câteva beneficii pe care le ai dacă alegi să faci parte din comunitatea Delivering Life și accepți PROVOCAREA noastră

APARTENENȚA LA O COMUNITATE

Nouă, la Delivering Life, place să glumim, să râdem, suntem creativi, avem idei trăsnite și ne amuzăm. Ne jucăm dar ne și respectăm unii pe ceilalți și ne acceptăm așa cum suntem, fiecare cu defectele noastre. Facem ceea ce ne propunem cu zâmbetul pe buze, fără să ne pierdem concentrarea sau direcția.

DISTRACȚIE

Să mai lăsăm și latura noastră copilăroasă la putere! Cum ar fi să putem să ne distrăm făcând lucruri serioase? De ce trebuie să fie mereu greu când muncim? Haideți să lăsăm distracția să vină peste noi. Nu mai enumerăm beneficiile râsului, cel mai bun antidot.

SATISFACȚIE

Nimic nu se compară cu satisfacția pe care o simți atunci când dăruiești ceva și știi că bucuri pe cineva. Mai mult, când faci ceva ce n-ai mai făcut și-ți iese sau descoperi că știi ceva ce nu știai ca știi [... că știuca-i știucă) :))] e WOW!

Înscrie-te până la 15.03. 2019, locurile sunt limitate!

La Delivering Life vei găsi oameni ca tine, pozitivi, bucuroși să dăruiască. Viața e așa cum ne-o facem.