Azi gatim cu Arabela

By februarie 22, 2013cine gateste azi?, Events

URAAAAAA, incepem anul 2013, joi 28 februarie dela ora 18:30 🙂 Vom gati cu Arabela.

Cine e Arabela?

Ati vazut filmul cu inelul Arabelei, cu Rumburak si Fantomas? Ei bine nu este ea! Pe Arabela am cunoscut-o la un curs de desen, „power of the pen” si era dintre cei cu talent si experienta. Apoi a venit la evenimentele de gatit si iata ca acum ne propune sa experiementam ceva si apoi, daca mai avem curajul, sa si mancam. Am rugat-o sa ne scrie 2-3 propozitii despre ea. Iata ce ne scrie:

Prima oară cînd am fiert un ou aveam 3 ani. “Aștepți să clocotească apa …” spunea mama la telefon “adică pînă cînd se ridică bule de aer la suprafață”. M-am cățărat pe scaun și m-am pus la pîndă. Ajungea un firicel de bule să se ridice că deja strigam ca din gură de șarpe: “fierbe! fierbe!” și sora mai mare (5 ani) venea în fugă să clatine negativ din cap „nu încă”. Pînă la urmă l-am aruncat … „sigur nu în apă caldă trebuia să-l fierbem”. Și de atunci m-am tot interesat de gătit …

Cand, unde si ce facem acolo?

Iata ce ne propune Arabela: joi 28 februarie ne vedem la ora 18:30 la Studioul de bucatarii Kuxa (str. Putul lui Zamfir 36), în ultima zi de iarnă, cand ne pandește astenia de primăvară, vă propun să gătim împreună să ne revitalizăm. Frămîntăm paste de casă, tăiem legume cu gust, adaugăm ce-i mai cu frunză și miez verde, ornăm cu nuci și semințe, punem și busuioc și usturoi și ce vă inspiră să adăugați (venim noi cu variante). Aduc cîteva rețete simple, ușor de reținut, fără prăjeli sau carne, cu gust color și sănătoase. Și mai aduc și alte ingrediente, să experimentăm, să personalizăm rețetele, să ne exprimăm culinar în amestecuri de gusturi alese de fiecare.

Nu uitati ca acolo avem un spatiu nou amenajat pentru evenimentul „Cine gateste azi?”. Mai mult loc sa ne desfasuram, mai multe locuri la masa – pentru cei care au mai fost va fi o surpriza placuta.

Ne intalnim, ne cunoastem, in timp ce bem un pahar de vin. Apoi primim instructiunile despre gatit, ne punem sorturile de bucatari, ne alegem roluri, poate bucatarul sef sau doar cel care presara sarea si in 60 minute mancarea este in farfurii! Apoi mancam, punem in masina de spalat vasele si incheiem ziua.

Cum ma inscriu si cat costa?

Fiindca este primul eveniment al anului participarea costa doar 65 lei /pers. ceea ce include tot ce bem si mancam, ingrediente, spatiul, curatenia finala, retetele secrete .

  • la acest eveniment avem 15 locuri
  • data limita de inscriere/plata este marti 26 februarie
  • utilizeaza linkul de mai jos pentru inscriere si pentru a primi detaliile de plata

DA, VREAU SA VIN

*** Daca din diverse motive (foarte putin probabile) evenimentul se anuleaza, banii vor fi returnati 100% inapoi.

*** Plata se considera definitiva (in cazul in care evenimentul are loc) iar daca tu nu mai poti veni, vei primi banii inapoi numai daca se hotaraste cineva sa vina in locul tau.

Leave a Reply