Călătoria către cea mai buna versiune a mea

Toți ne naștem cu supraputeri. Puțini ni le descoperim.

Și mai puțini ajungem sa le folosim.

M-am născut într-o familie în care școala fusese singura opțiune către succesul personal.

Am petrecut 17 ani în sistemul educațional românesc lovindu-mă des de regulile lui care îmi păreau absurde. M-am luptat întotdeauna pentru dreptatea mea. În acea perioadă nu am știut, dar mai târziu am înteles, că am luptat de fapt pentru exprimarea personalitatății mele pe care sistemul dorea sa o anuleze într-o mare ignoranță națională.

Am terminat facultatea de automatică și calculatoare în 1999 cu o mare lecție în buzunar: am înțeles că PUTEREA MEA vine din ce aleg EU să învăț și să exersez cu PASIUNE. Această lecție mi-a dat o sursă inepuizabilă de încredere în mine și dincolo de toate mi-a dat LIBERTATEA de a fi EU așa cum simt eu că vreau să fiu.

Am plecat în Germania. Acolo am trăit pentru 6 ani în lumea corporatistă pentru a-mi împlini visul din facultate de a fi system administrator la o mare companie.

Eram acum într-o societate diferită unde calitățile mele, dobândite din lucrurile exersate și studiate cu pasiune, m-au facut să excelez și să îmi ating țelul. Momentul în care, după 4 ani am ajuns pe poziția dorită, am simțit o împlinire pe care nu o mai trăisem înainte.

Dupa alți 2 ani de corporații, în 2006, am început sa văd nevoia mea de libertatea și de exprimare a creativității. Am realizat că este momentul să trec la nivelul următor. Am înțeles că vreau să fac eu regulile jocului și nu doar să excelez în jocul altora. A fost o decizie grea să renunț la tot ce acumulasem acolo și să mă întorc în România însă am facut-o.

M-am întors în România unde am lansat mai multe startupuri. Am investit și devenit managing partner într-un business de IT care în 2012 a ajuns la o cifra de afaceri de 6 milioane EURO.

Schimbarea între lumea corporatistă și cea antreprenorială a fost uriașă. Această experiență m-a învățat să îmi confrunt fricile și să operez în condiții extreme. A fost perioada în care am experimentat multe pierderi și reușite. Am deschis un bar, am pornit o agentie de turism de aventura, am lansat primul serviciu de online backup pentru end-useri din Romania, am creat un concept inovativ de marketing folosit de companii ca Philips si SABMiller/Ursus și multe alte proiecte punctuale.

Curajul de a face acest pas de a mă reîntoarce în România si a intra în antreprenoriat m-a făcut să înțeleg că acest spațiu extrem de confruntare cu nesiguranța a generat o transformare profundă în structura mea. Am înțeles ca singura mea limitare este frica, deci fiecare înfruntare a ei va expanda înca puțin granița realității mele.

Experiențele de startup-uri, business-uri și întâlnirea cu atâția oameni diferiți mi-au dat înțelegerea că această căutare a superputerilor personale este prezentă în viețile multor oameni. 

M-am format și antrenat cu traineri internaționali consacrați și am început să vorbesc oamenilor despre alegerile din viața mea. Am conștientizat pas cu pas că îmi traiesc visul. Am înțeles că toate ideile și experiențele mele de până acum care m-au dus de la un școlar rebel, la o carieră de succes, la un antreprenor creativ, la speaker și creator de evenimente memorabile, aceste idei și experiențe nu sunt doar pentru mine ci sunt pentru oricine își dorește mai mult de la viață.

Mi-am petrecut timpul liber focusându-mă pe crearea de experiențe memorabile în care să livrez oamenilor parte din calea mea către descoperirea personală. Dincolo de toate am învățat să fac cadou oamenilor conectarea cu dragostea necondiționată și am înființat ASOCIAȚIA DELIVERING LIFE .

You are welcome in this life, please enjoy!

Sunt aici, cu tine prin aceste cuvinte. Sunt o parte din energia acestui Univers din care faci și tu parte. Eu am înțeles că tot ce îmi doresc să obțin sau să descopăr este deja acolo pentru mine.

La fel este și pentru tine, pentru oricine își dorește să își cunoască superputerile și vrea mai mult de la viață. Pentru oricine își dorește să se conecteze cu puterea lui creatoare.

În jurul meu văd antreprenori care își doresc să treacă la următorul nivel, barbați care simt că și-au pierdut libertatea în relația de cuplu și nu în ultimul rând văd oameni care își caută identitatea, vocația, superputerile.

Și eu am fost acolo.

Este ușor să te simți neputincios când aceste lucruri îți blochează calea către succes. Daca și tu experimentezi astfel de blocaje, nu esti singur. Oricui i se poate intampla. Vestea buna este că nu trebuie să rămâi blocat, poți schimba complet situația mai repede decât crezi.

Dacă te simți inspirat scrie-mi. Enjoy anyway!